Sterk in staal, voor zowel particulier als zakelijk.

Staal
Zaanstad Metaalwerken is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van allerlei metaalproducten.Wij realiseren maatwerk producten voor onze opdrachtgevers zoals : architecten, bouwbureaus en natuurlijk particulieren.

Bij Zaanstad Metaalwerken staat duurzaamheid en kwaliteit voorop. Door onze platte organisatie kunnen wij snel schakelen.Op die manier kunnen wij een snelle levering garanderen tegen een scherp tarief. U heeft één vast aanspreekpunt voor de uitvoering en montage van de constructie.Wij hebben ervaring op vele gebieden en staan garant voor een duurzaam eindproduct.
35+
jaar in metaal

We zijn inzetbaar voor

01
Laswerkzaamheden
Zaanstad Metaalwerken is gespecialiseerd in diverse lastechnieken. Onder andere MIG/MAG voor staal, RVS en aluminium. TIG lassen voor aluminium en RVS, wij hebben lasapparatuur om dit ook met een rol te doen. Tevens elektrisch lassen met electrode, voornamelijk voor montage werkzaamheden.
02
Onderhoud
Zaanstad Metaalwerken verzorgd bij diverse grote klanten het onderhoud aan hun machinepark. Dit verschilt van het vervangen van een simpele rubberen flap, tot complexe rollen met lagers en motoren.
03
Montage
Zaanstad Metaalwerken is gespecialiseerd in het maken en monteren van o.a. staalconstructies, hekwerken, trappen en andere staalproducten. Wij beschikken over een eigen vrachtauto, twee hoogwerkers en een heftruck van 2,5 ton t.b.v. montage werkzaamheden.
04
Productie
Zaanstad Metaalwerken beschikt over een eigen productie werkplaats voorzien van alle benodigde moderne machines t.b.v. onze werkzaamheden. Waaronder meerdere lasmachines, plasmasnijder, doorbuigmachine, lintzaag en een profielwals.
05
3D tekenwerk
Zaanstad Metaalwerken werkt met een professioneel HiCAD tekenprogramma. Onze gecertificeerde constructietekenaars zorgen voor de juiste schema’s en berekeningen. Maar we kunnen ook op basis van uw schetsen aan de slag.
06
Verzinken en poedercoaten
Als ons verzinkwerk en poedercoatwerk wordt uitgevoerd volgens de NEN-EN-ISO-norm 1461. Wij kunnen hierdoor een garantie verstrekken van 10 jaar tegen roestvorming op verzinkt en gepoedercoat werk. (Mits vooraf aangegeven.)

Door de vakmensen van dit bedrijf een stalen frame dat diende als de basis voor een aanbouw laten maken. Ontzettend fijne samenwerking en geen nare verassingen. Simpelweg top geregeld en voor herhaling vatbaar!

Lou Kes — Google Review

Bij Wim fantastisch mooie stalen ringen besteld voor aan de muur. Deze zijn bedoeld voor houtopslag bij onze houtkachel en zijn bevestigd aan de muur. Het zijn 2 ware eyecatchers in onze huiskamer. Wij zijn erg blij hiermee. Wat Wim zijn ogen zien maken zijn handen. Wat een fantastische vakman!!!

John Al — Google Review

Kan jij onze hulp gebruiken?